Bose PowerShare PS-404A 4 kanaals versterker 400W/4/8 ohm 70/100V met DSP & Amplink NIET MEER LEVERBAAR ZIE 8133752310

Prijs op aanvraag
Bose PowerShare PS-404A 4 kanaals versterker 400W/4/8 ohm 70/100V met DSP & Amplink NIET MEER LEVERBAAR ZIE 8133752310

Artikelnummer: 7913232410


Mail ons voor meer informatie

Productbeschrijving

Bose PowerShare PS404A aanpasbare eindversterker levert 400W voor toepassingen met vaste installatie.
Door middel van gepatenteerde technologie wordt het totale versterkervermogen gedeeld over alle uitgangskanalen, waardoor installateurs de vrijheid hebben om stroom te gebruiken waar dat nodig is.
Met ondersteuning voor zowel lage als hoge impedantie belastingen tot 100V, passen PowerShare-versterkers zich aan een breed scala aan toepassingen aan.

On-board configureerbare luidsprekerverwerking en directe toegang tot zonecontrollers elimineren de behoefte aan een extra signaalprocessor in veel installaties.
Uitstekende audioprestaties en betrouwbaarheid worden gegarandeerd met gepatenteerde technologieën afkomstig uit de in de praktijk bewezen PowerMatch-lijn.

Met de toevoeging van AmpLink kunnen tot 24 digitale audiokanalen naar de versterker worden gestuurd vanaf een Bose DSP via een afgeschermde CAT 5-kabel.
Deze unieke reeks functies en technologieën maakt PowerShare een van de meest veelzijdige krachtige versterkers die er is.

Kenmerken:
PowerShare-technologie:
Gepatenteerde PowerShare-technologie zorgt ervoor dat het totale vermogen van 400 W asymmetrisch kan worden verdeeld over alle uitgangen, aangezien elke uitgang het volledige vermogen kan leveren.
In plaats van het versterkervermogen te selecteren op basis van de behoeften van de grootste zone, hebben installateurs nu de vrijheid om het totale versterkervermogen in de toepassing te gebruiken.
Dit zorgt voor meer flexibiliteit tijdens het eerste ontwerp, of later ter plaatse bij het maken van ongeplande wijzigingen waarbij gebruik wordt gemaakt van overtollig vermogen.

Belastingonafhankelijke uitgangen:
Elk kanaal kan worden geconfigureerd voor toepassingen met lage impedantie (4-8 Ohm) of hoge impedantie (70 / 100V) zonder overbrugging, gebruik van jumpers of software-instellingen.

DFL-systeem:
Het dual feedback Loop-systeem, geërfd van de in de praktijk bewezen Bose PowerMatch-versterkerlijn, verbetert de prestaties en betrouwbaarheid door continu bewaking en controle van zowel de stroom als de spanning die aan elke uitgangsbelasting wordt geleverd.
Deze combinatie zorgt voor verbeterde lineariteit en minder vervorming, terwijl de luidsprekers worden beschermd.

Geïntegreerde luidsprekerverwerking met optionele PowerShare-editorconfiguratie:
Voor toepassingen die extra signaalverwerking vereisen, biedt de PowerShare-editor-software realtime selectie en bediening van Bose-luidspreker-EQ’s, 9-bands PEQ’s, matrixmenging, crossover, vertraging en mute / output-polariteit via een USB-aansluiting.
Voor basisopstellingen zonder een pc kunnen installateurs via de instellingen op het achterpaneel de Bose-luidsprekeregalisatie en -bescherming per uitgangskanaal oproepen.
Deze kenmerken elimineren de noodzaak van een externe signaalprocessor in veel toepassingen.

AmpLink:
Transporteert tot 24 ongecomprimeerde, bijna nul latentie, digitale audiokanalen tussen Bose DSP’s en de PowerShare PS404A via afgeschermde CAT 5-kabel.
De versterker ondersteunt ook een THRU-pad voor het doorlussen van maximaal 8 andere Bose AmpLink-versterkers, op een afstand van maximaal 10 meter tussen de producten.
Elke combinatie van AmpLink-versterkers kan worden opgehangen.

Accessoires voor
ControlCenter-zonecontrollers : Bose ControlCenter CC-1-zonecontrollers kunnen rechtstreeks worden aangesloten voor het op afstand afstellen van versterkeruitgangen, waardoor stand-alone versterkertoepassingen verder worden uitgebreid.

Automatische stand-by:
Ontworpen om stroom te besparen wanneer deze niet wordt gebruikt.
PowerShare-versterkers kunnen worden geconfigureerd om automatisch naar de stand-bymodus te gaan wanneer het audiosignaal onder een ingestelde drempel komt, en vervolgens te ontwaken wanneer het geluid terugkeert.

 

Specificaties

– versterkervermogen 4x 100W (THD + N <0,04%, 1 kHz, 4-8 Ohm, 70 / 100V)
– maximaal vermogen per kanaal 400W @ 4-8 Ohm, 70 / 100V
– ingangskanalen 4x gebalanceerd analoog, 24x digitale AmpLink
– uitgangen 4x analoog, 24x digitale AmpLink

Gerelateerde producten