Bose PowerShare PS-404D 4 kanaals versterker 400W/4/8 ohm 70/100V met DSP & Dante

Bose PowerShare PS-404D 4 kanaals versterker 400W/4/8 ohm 70/100V met DSP & Dante

Artikelnummer: 8133752310

1.980,00  uw inkoopprijs

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Bestelartikel

  • 5 jaar garantie
  • Gratis verzending v.a. €350,-

Productbeschrijving

PowerShare-versterkers leveren uitstekende audioprestaties en betrouwbaarheid met gepatenteerde technologieën afkomstig uit de PowerMatch-lijn, nu met extra flexibiliteit.

Met behulp van innovatieve PowerShare-technologie deelt de versterker het vermogen over alle uitgangskanalen en levert hij 400W voor geïnstalleerde applicaties.
Dit betekent dat u de totale 400W asymmetrisch over alle uitgangen kunt verdelen of elke afzonderlijke uitgang kunt gebruiken om volledig vermogen te leveren.
En met ondersteuning voor zowel lage als hoge impedantie belastingen tot 100V, zijn PowerShare-versterkers eenvoudig aan te passen aan een breed scala aan toepassingen.
ControlSpace Designer-software maakt Ethernet-gebaseerde configuratie en snelle installatie van externe besturingsopties mogelijk.

Met ingebouwde Dante-audionetwerken kunt u PowerShare-versterkers uit de buurt van bronlocaties en dichterbij luidsprekers te plaatsen.
Deze unieke reeks functies en technologieën maakt PowerShare een van de meest veelzijdige, krachtige versterkers die momenteel verkrijgbaar zijn.

Kenmerken:
PowerShare-technologie:
Verdeel de totale 400 W asymmetrisch over alle uitgangen met behulp van de gepatenteerde PowerShare-technologie, waardoor elke uitgang volledig vermogen kan leveren.
In plaats van het versterkervermogen te selecteren op basis van de behoeften van de grootste zone, hebt u nu de vrijheid om het totale versterkervermogen in elke toepassing te gebruiken.
Dit zorgt voor meer flexibiliteit tijdens het eerste ontwerp, of later ter plaatse bij het maken van ongeplande wijzigingen waarbij gebruik wordt gemaakt van overtollig vermogen.

Belastingonafhankelijke uitgangen:
Configureer elk kanaal voor toepassingen met lage impedantie (4-8 Ohm) of hoge impedantie (70 / 100V) zonder overbrugging of gebruik van jumpers.

Geïntegreerde Dante-audionetwerken:
Ondersteuning van vier audio-ingangskanalen van een Dante-netwerk en mix ingebouwde analoge ingangen met digitale Dante-ingangen zoals geselecteerd in ControlSpace Designer-software.

Dubbel feedbacksysteem voor verbetering van de prestaties en betrouwbaarheid.
Het dubbele feedbacksysteem afkomstig van de Bose PowerMatch-versterkerlijn, zorgt voor continue bewaking en controle van zowel de stroom als de spanning die aan elke uitgangsbelasting wordt geleverd.
Deze combinatie zorgt voor een verbeterde lineariteit en minder vervorming terwijl de luidsprekers worden beschermd.

ControlSpace-netwerken:
Configureer met behulp van ControlSpace Designer-software voor opname in grotere netwerkaudiosystemen.

Geïntegreerde luidsprekerverwerking:
Pas verschillende parameters aan met behulp van ControlSpace Designer-software negen-bands PEQ’s, matrixmenging, crossover, limiters, vertraging, dempen / uitgangspolariteit en meer

Auto-stand-by:
PowerShare-versterkers kunnen worden geconfigureerd om automatisch naar de stand-bymodus te gaan wanneer het volume onder een ingesteld minimum komt en weer werkt als wanneer het geluid terugkeert.

Toepassingen:
– locaties voor podiumkunsten
– gebedshuizen
– conferentiecentra
– winkels
– restaurants en bars
– horecagelegenheden

 

Specificaties

– versterkervermogen 4x 100W (THD + N <0,04% 1 kHz 4-8 Ohm 70 / 100V)
– ingangskanalen, 4x analoog gebalanceerd, 4x Dante digitaal
– maximaal nominaal vermogen 400W @ 4-8 Ohm 70 / 100V
– uitgang kanalen 4x analoog