Bose PowerMatch PM8250-N versterker 8x 250W/2/4/8 ohm 70/100V netwerk versie

Bose PowerMatch PM8250-N versterker 8x 250W/2/4/8 ohm 70/100V netwerk versie

Artikelnummer: 061031

3.350,00  uw inkoopprijs

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Bestelartikel

  • 5 jaar garantie
  • Gratis verzending v.a. €350,-

Productbeschrijving

Bose PowerMatch PM8250-N is een configureerbare professionele versterker die geluid van concertkwaliteit toevoegt aan vaste installaties voor geluidsversterking.
Dankzij decennia lange ervaring met de ontwikkeling van robuuste Klasse D-eindversterkers voor de automotivebranche en verschillende in de V.S. gepatenteerde technologieën levert Bose met deze professionele eindversterker een toonaangevende combinatie van efficiëntie, geluidskwaliteit en betrouwbaarheid.

Geluid van concertkwaliteit:
Dankzij de in de V.S. gepatenteerde Bose-technologieën kan de PowerMatch versterker de frequentierespons optimaliseren en bij elk uitvoerniveau de vervorming minimaliseren.
Zo profiteert u van optimale frequentierespons, lage THD en het breedst mogelijke dynamische bereik.

Configureerbaar:
De PowerMatch versterker is de enige volledige digitale versterker in de branche die kan worden geconfigureerd als 8 enkele kanalen, 4 gebrugde kanalen, 2 vier-kanaals gebrugd of een combinatie hiervan.

Betrouwbaar en efficient:
Het ontwerp is gebaseerd op geavanceerde technologieën uit de energiebranche en thermodynamische modellen, die niet alleen ervoor zorgen dat de PM8250 ruimschoots voldoet aan de industrienormen voor betrouwbaarheid, maar het product ook een van de meest energiezuinige professionele versterkers op de markt maken.

Te configureren als:
8x 250 W bij 4 ohm
4x 500W bij 4 ohm
2x 1000W bij 4 ohm
of een mix van bovengenoemde vermogens

Belangrijkste kenmerken
PowerMATCH klasse-D-versterker:
Nieuw, gepatenteerd ontwerp combineert klasse-D-efficiëntie met een dubbel feedbackcircuit dat continu zowel de stroom als de spanning van de uitvoerapparaten bewaakt en regelt.
Deze combinatie geeft de PowerMatch-versterker het hoogste uitgangsvermogen, audioprestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie.

QuadBridge-technologie:
Uitgangen kunnen worden geconfigureerd als enkele, dubbele of viervoudige kanaalmodi, waardoor 4 kW vermogen kan worden toegewezen aan 2 tot 8 kanalen.
Deze door software selecteerbare configuraties variëren van 8 kanalen bij 250 W, 4 kanalen bij 500 W, 2 kanalen bij 1000 W of gemengde combinaties.
Dual- of quad-modi kunnen ladingen met lage impedantie of 70V of 100V aansturen.

Voeding 8x 250 W van een enkel stopcontact:
de PM8250-N levert een nominaal vermogen van 2 kW via een enkel stopcontact, met een conversie-efficiëntie van meer dan 75%.

Geoptimaliseerde luidsprekerverwerking:
geïntegreerde audio-DSP voor luidspreker-EQ, crossover, vertraging en beperking.
Bij gebruik met RoomMatch en andere Bose-luidsprekers bieden de presets alle vereiste signaalverwerking met geoptimaliseerde beschermingsbeperking van luidsprekers met eigen stroomvoorziening.

Software-installatie en netwerkbewaking:
Alle modellen hebben USB voor Bose ControlSpace Designer-programmering.
Versies met Ethernet maken netwerkconfiguratie, besturing en bewaking mogelijk, en een uitbreidingsslot ondersteunt invoer van optionele digitale audio-accessoirekaarten.

 

Specificaties

– maten H x W x D 88 mm x 483 mm x 525 mm
– 2 HE
– gewicht 12,8 kg

Gerelateerde producten