Bose PowerShare PS-604A 4 kanaals versterker 600W/4/8 ohm 70/100V met DSP & Amplink NIET MEER LEVERBAAR zie 8134032310

Prijs op aanvraag
Bose PowerShare PS-604A 4 kanaals versterker 600W/4/8 ohm 70/100V met DSP & Amplink NIET MEER LEVERBAAR zie 8134032310

Artikelnummer: 7913242410


Mail ons voor meer informatie

Productbeschrijving

De Bose PowerShare PS604A eindversterker levert 600W voor toepassingen met vaste installatie.
Door middel van gepatenteerde technologie wordt het totale versterkervermogen gedeeld over alle uitgangskanalen, waardoor installateurs de vrijheid hebben om stroom te gebruiken waar dat nodig is.
Met ondersteuning voor zowel lage als hoge impedantie belastingen tot 100V zijn deze versterkers geschikt voor veel toepassingen.

On-board configureerbare luidsprekerverwerking en directe toegang tot zonecontrollers elimineren de behoefte aan een extra signaalprocessor in veel installaties met de bewezen PowerMatch-lijn.

Met de toevoeging van AmpLink kunnen tot 24 digitale audiokanalen naar de versterker worden gestuurd vanaf een Bose DSP via een afgeschermde CAT 5-kabel.
Deze unieke reeks functies en technologieën maakt PowerShare een van de meest veelzijdige krachtige versterkers die er is.

Kenmerken:
PowerShare-technologie:
Gepatenteerde PowerShare-technologie zorgt ervoor dat het totale vermogen van 600 W asymmetrisch kan worden verdeeld over alle uitgangen, aangezien elke uitgang het volledige vermogen kan leveren.
In plaats van het versterkervermogen te selecteren op basis van de behoeften van de grootste zone, hebben installateurs nu de vrijheid om het totale versterkervermogen in de toepassing te gebruiken.
Dit zorgt voor meer flexibiliteit tijdens het eerste ontwerp, of later ter plaatse bij het maken van ongeplande wijzigingen waarbij gebruik wordt gemaakt van overtollig vermogen.

Belastingonafhankelijke uitgangen:
Elk kanaal kan worden geconfigureerd voor toepassingen met lage impedantie (4-8 Ohm) of hoge impedantie (70 / 100V) zonder bridging, gebruik van jumpers of software-instellingen.

DFL-systeem:
Het dubbele feedback lussysteem afkomstig van de PowerMatch-versterkerlijn, verbetert de prestaties en betrouwbaarheid door continu bewaking en regeling van zowel de stroom als de spanning van de uitgangsbelasting.
Deze combinatie zorgt voor verbeterde lineariteit en minder vervorming, terwijl de luidsprekers worden beschermd.

Geïntegreerde luidsprekerverwerking met optionele PowerShare-editorconfiguratie:
Voor toepassingen die extra signaalverwerking vereisen, biedt de PowerShare-bewerkingssoftware realtime selectie en bediening van Bose-luidspreker-EQ’s, 9-bands PEQ’s, matrixmenging, crossover, vertraging en mute / output-polariteit via een USB-aansluiting.
Voor basisopstellingen zonder pc kunnen installateurs via de instellingen op het achterpaneel de Bose-luidsprekeregalisatie en -bescherming per uitgangskanaal oproepen.
Deze kenmerken elimineren de noodzaak van een externe signaalprocessor in veel toepassingen.

AmpLink transporteert tot 24 ongecomprimeerde, bijna nul latentie, digitale audiokanalen tussen Bose DSP’s en de PowerShare PS604A via afgeschermde CAT 5-kabel.
De versterker ondersteunt ook een THRU-pad voor het doorlussen van maximaal 8 andere Bose AmpLink-versterkers, op een afstand van maximaal 10 meter tussen producten.
Elke combinatie van AmpLink-versterkers kan worden opgehangen.

Bose ControlCenter CC-1-zonecontrollers kunnen rechtstreeks worden aangesloten voor het op afstand afstellen van versterkeruitgangen, waardoor stand-alone versterkertoepassingen verder worden uitgebreid.

Auto-stand-by is ontworpen om stroom te besparen wanneer deze niet wordt gebruikt.
PowerShare-versterkers kunnen worden geconfigureerd om automatisch in de stand-bymodus te gaan wanneer het audiosignaal onder een ingestelde drempel komt, en vervolgens te functioneren wanneer het geluid terugkeert.

 

Specificaties

– versterkervermogen 4x 150W (THD + N <0,04%, 1 kHz, 4-8 Ohm, 70 / 100V)
– maximaal vermogen per kanaal 600W @ 4-8 Ohm, 70 / 100V
– ingangskanalen 4x gebalanceerd analoog, 24x AmpLink digitaal
– uitgangen 4x analoog, 24x AmpLink digitaal

Gerelateerde producten